(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Arabelčino rychlé znojemské dušené maso
Potřebné ingredience
vepřové maso, sterilované okurky, cibule, sůl, pepř, podle potřeby masox - nemusí být ,
těstovinová rýže
Postup přípravy
Cibulku osmažíme na trošce oleje, přidáme vepřové maso pokrájené na kostičky , osolíme, opepříme a orestujeme malilinko do hněda. Pak podlijeme teplou vodou, přidáme nastrouhané okurky a dusíme doměkka. Podle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme omáčku jíškou, nebo hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a ještě 15 minut povaříme.
Jako příloha - těstovinová rýže, rýže, těstoviny
Jako příloha - těstovinová rýže, rýže, těstoviny
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
IVA29
(upraveno)
17. 5. 2013, 15:36
VÝÝÝÝÝBORNÉ